Tränar efter semestern

Posted on augusti 16, 2017 in Uncategorized

Precis som under alla andra semestrar blev det lite väl mycket av det goda denna semester, men detta år finns det en stor skillnad! Nu är jag nämligen superpepp på att börja träna, vilket typ aldrig har hänt mig innan. Anledningen till att jag är så pepp är för att min fina syster, som jag nämnde i inlägget innan, ska börja träna med mig! Tydligen är det en del av hennes behandling så självklart ställer jag mer än gärna upp. Idag har jag kollat på hörlurar, träningskläder och träningsskor som jag tror kommer göra träningen både lättare och roligare. Jag måste ha musik när jag tränar, annars ger jag liksom upp för fort. Vi hade tänkt att börja lite enkelt med promenader för att sedan utöka det till löpning och kanske lägga på styrketräning så småningom. Känns jättebra att komma igång och med en ny träningspartner kanske jag t.o.m kan komma in i en riktigt bra rutin med det.

Fina skor för löpning

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *