Man lär sig något nytt hela tiden……

Posted on februari 20, 2017 in Blandat

barnstol…… min systerdotter fyller år om en vecka och jag och resten av syskonen ska lägga ihop till en bilbarnstol till henne. Nu är det ju rätt så många år sedan jag var i närheten av något småbarn eller deras prylar så när jag såg bilden på den bilbarnstol de önskar till henne så blev jag väldigt häpen.

Snacka om att bilbarnstolar har utvecklats sedan jag såg dem sist! Det är ju som små troner, lol. Fast det är ju klart otroligt bra med tanke på hur sköra små barn är om olyckan skulle vara framme. De skulle höra liknande stolar för vuxna och ha i bilarna :)

Måste erkänna att jag blev lite chockad nästan faktiskt över detta. Tänk bara hur bilbarnstolar kommer att se ut den dagen jag skaffar barn…. Då har de gått från att vara små troner till hela fästningar 😀 Helt galet vad utvecklingen går snabbt framåt.

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *